Sponsoring

Wij zijn ontzettend blij met alle sponsors die onze vereniging een warm hart toedragen en ons willen steunen. Extra sponsoring is altijd welkom! Bekijk de mogelijkheden.

Sponsoring en TPV Seghwaert

Sponsoren en TPV Seghwaert horen bij elkaar. Waar de traditionele inkomsten als contributie en baromzet worden gebruikt voor de exploitatie van onze vereniging, worden inkomsten uit sponsoring gebruikt om leuke evenementen voor al onze leden te organiseren. Mede met behulp van sponsoren zijn wij de gezellige vereniging geworden die we nu zijn.

Als vereniging hebben we de ambitie om nog meer te doen voor onze leden. Uw hulp als sponsor kunnen we daarbij goed gebruiken. Bij TPV Seghwaert zijn er verschillende mogelijkheden om te sponsoren en uw sponsorschap te activeren.

 
 

Winddoeken en reclameborden

Winddoeken zijn naast een mooie manier om uw reclameboodschap mee over te brengen ook geliefd bij de tennisser door de windreductie waar het doek voor zorgt. Bij TPV Seghwaert is het mogelijk om doeken van 12 x 2 meter en 6 x 2 meter te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om een reclamebord van 2,80 x 0,75 meter langs de banen te plaatsen.

Contractvorm en bijbehorende kosten worden in onderling overleg overeengekomen.

Indien gewenst kan TPV Seghwaert u voorstellen aan leveranciers van winddoeken en/of reclameborden.

Naast een winddoek of reclamebord vermelden wij uw bedrijf graag op onze website en het elektronische informatiescherm in het clubgebouw. Bovendien wordt het logo vermeld op de digitale prijslijst.

In overleg stellen wij aan sponsoren overdag tennisbanen ter beschikking, zodat u voor uw personeel en/of relaties tennisactiviteiten kunt organiseren.

Evenementen en toernooien

TPV Seghwaert is rijk aan tennistoernooien en evenementen. Zo wordt er jaarlijks een open jeugdtoernooi, seniorentoernooi en toernooi voor 45-plussers georganiseerd. Ook worden er onder andere een Men’s Day en Ladies Day georganiseerd. U kunt deze evenementen sponsoren als naamsponsor, of door bijvoorbeeld een maaltijd of prijzen te sponsoren. Geeft u uw ideeën door aan de sponsorcommissie, dan bedenken zij met u een passende manier om een evenement te sponsoren met maximale exposure voor uw bedrijf.

Aanmelden als sponsor

Heeft u interesse in het plaatsen van een winddoek, reclamebord of het sponsoren van een evenement of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met onze sponsorcoördinator:

sponsoring@tpvseghwaert.nl - 06 11 20 23 38

 

Wij werken samen met

Al de hier weergegeven bedrijven sponsoren onze tennisvereniging en dragen er toe bij dat wij een fantastisch tennispark hebben.

Indien je werkzaamheden moet laten uitvoeren of aankopen doet, denk dan aan onze sponsoren en maak daar gebruik van.

Daarnaast kan je via ons sponsorplein online aankopen doen met voordeel voor de club.