Bar en keuken

TPV Seghwaert heeft een eigen clubgebouw met multifunctionele kantine. De bar wordt geleid door vrijwilligers van de vereniging, waardoor we drankjes en snacks betaalbaar kunnen houden.

Barvrijwilligers

Onze barcommissie verzorgt de volledige inkoop, aankleding en verkoop in de kantine. Door het grote enthousiasme van deze commissie en (gelukkig) voldoende leden die erin willen plaatsnemen, hebben we geen verplichte bardienst voor leden. Wel vragen we leden om daar waar ze kunnen hun steentje bij te dragen, want veel handen maken licht werk!

Wil je ook een keer een bardienst meedraaien om te bekijken of je het leuk vindt? Dit kan zowel achter de bar als in de keuken. Neem even contact op met de barcommissie en ze plannen graag iets met je!

 
 

Competitiehulp

Tijdens evenementen merken we dat onze bar extra bezetting kan gebruiken, zodat we alle bezoekers zo goed en snel mogelijk van hun drankjes en snacks kunnen voorzien. Om hier voldoende bezetting voor te kunnen hebben, is er sinds kort extra inschrijfmogelijkheid als Competitiehulp.

We hebben alle competitieteams gevraagd om een steentje bij te dragen door zich voor deze competitiehulp in te schrijven en zien inmiddels tot onze vreugde dat er al verschillende keren complete teams de bar tijdelijk zijn komen versterken. Super tof natuurlijk! Hier is het padelteam van PP Socks hard aan de slag om een topomzet te draaien!

Ook een keer met jouw team de competitiehulp oppakken? Schrijf je in als competitiehulp in de dienstenplanner op het ledenportaal of in de club-app.

De keuze is reuze!

TPV Seghwaert biedt een ruime variatie aan dranken, met altijd 4 verschillende bieren van de tap (ook 0.0), verschillende wijnen en specialiteiten, frisdrank en sportdrank en drankjes en limonade voor de jeugd.

We hebben een samenwerking met Klasse Kantine om ons inkoopteam te ondersteunen. Mede daardoor is er een ruim assortiment van snacks, waaronder tosti's en chips. Tijdens de competitie is er voor de teams de mogelijkheid om verschillende Competitieschotels al te nemen. Van frituur tot gezonde snacks.

 
 

Evenementen

Bij evenementen staat er een team aan hulp klaar in de keuken om alle hapjes weer tot in de puntjes te verzorgen. Dit gaat vaak in het thema van het evenement, zoals het uitgebreide kaasassortiment bij het wijntoernooi.

Ook de jeugd wordt niet vergeten, er is ruime keuze aan dranken en lekkers voor hen. In de zomer hebben we natuurlijk een ruim assortiment ijsjes! Tijdens de competitie krijgen de jeugdteams drinken en wat lekkers van de club. Er zijn koeken en gezonde snacks en de Rode en Oranje jeugd krijgt na de wedstrijden onze in de regio veelgeprezen pannenkoeken!