Padel

TPV Seghwaert beschikt over 4 Padelbanen, we spelen competitie op vrijdag t/m zondag en organiseren veel activiteiten

Padel op de club

TPV Seghwaert beschikt sinds maart 2023 over 4 padelbanen. De banen liggen centraal gelegen bij de ingang van het park. Je kunt banen afhangen in de app van de club en het is mogelijk om (tegen kleine betaling) introducées mee te nemen. Voor leden die een keer willen padellen, maar nog geen eigen racket hebben, zijn er rackets te leen achter de bar.

Bij TPV Seghwaert hebben wij één lidmaatschap waarmee je recht hebt om alle sporten op het park te beoefenen en aan alle activiteiten van de club mee te doen. We melden je ook aan bij de KNLTB, zodat je een bondsnummer krijgt en mee kunt doen aan toernooien en de competitie van de KNLTB.

 
 

Competitie padel

TPV Seghwaert speelt mee met de KNLTB padelcompetitie. De aanmelding wordt georganiseerd door de Technische Commissie (TC). We doen drie keer per jaar mee, met de voorjaarscompetitie, de zomercompetitie en de najaarscompetitie. De TC geeft tijdig aan wanneer de inschrijving opent.

Lessen van Burgersdijk

Onze Tennisschool Burgersdijk Tennis biedt gedurende het hele jaar padellessen aan. De lessen worden gevolgd in groepen van maximaal vier leden en een blok bestaat uit vijf lessen. De trainers van Burgersdijk Tennis zijn opgeleid voor het geven van Padellessen.

Het aanmelden van lessen bij Burgersdijk kan rechtstreeks op de website van Burgersdijk. De lessen zijn geen onderdeel van het lidmaatschap, maar worden los bij Burgersdijk afgenomen. Het is wel een verplichting om lid te zijn van de vereniging om les te kunnen volgen op het park.