Het park

Het park van TPV Seghwaert bevindt zich in het Van Tuyllpark in het oosten van Zoetermeer. Het park ligt heerlijk beschut tussen de bomen.

Banen

Ons park beschikt over 4 moderne padelbanen, die in een vierkant gelijk bij binnenkomst van het park te vinden zijn. Midden tussen de banen bevindt zich het Padelplein, waar de spelers kunnen bijkomen van een wedstrijd en publiek goed zicht heeft op de banen. Ook om de banen heen is voldoende zitruimte voor publiek. De Kaskon baan is bovendien een speciale panoramabaan met nog beter zicht op het veld.

Het park beschikt ook over 8 tennisbanen, 6 Provision smashcourt tennisbanen en 2 kunstgrasbanen. De banen zijn all-weatherbanen, zodat deze altijd te bespelen zijn, met uitzondering van plassen of vorst op de banen. De banen worden actief onderhouden door het vrijwilligersteam van de onderhoudsploeg.

De afhangregels voor het park zijn hier in te zien.

 
 
 

Openingstijden

Het park van TPV Seghwaert kent zeer ruime openingstijden. Doordeweeks kan er van 9:00 tot 23:00 uur gespeeld worden op de banen en in het weekend van 9:00 tot 18:00 uur. Tijdens competitieweken en toernooien is het park in het weekend waar nodig langer open.

Dankzij ons uitgebreide team van vrijwilligers, is ook de kantine vrijwel altijd open tijdens deze openingstijden.