Word ook lid

Wil je lid worden van onze vereniging? Super leuk om te horen! Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Met een lidmaatschap op de vereniging

 • mag je het hele jaar sporten op ons mooie park in het Van Tuyllpark
 • kan je gebruik maken van alle faciliteiten op het park
 • schrijven we je in bij de KNLTB, zodat je daar ook een lidnummer hebt
 • kan je meedoen aan alle activiteiten en toernooien op de club
 • zijn er teams in de competities van tennis en padel waar je in kunt meespelen
 • mag je introducees meenemen tegen kleine betaling
 • kan je genieten van al het lekkers wat onze kantine te bieden heeft
 • heb je meer dan 1.000 clubgenoten, die graag een potje met je tennissen of padellen
 
 

Jeugdleden

TPV Seghwaert kent een speciaal verenigingspakket voor jeugdleden. De jeugd betaalt een vast bedrag per half jaar waarvoor:

 • je wordt aangemeld als KNLTB lid
 • de vereniging alle kosten betaalt voor het lidmaatschap bij de KNLTB en competities (teamafdracht, ballen, lekkers tijdens de speeldagen)
 • je een clubshirt krijgt van de club met het officiële clublogo erop
 • je gratis mag meedoen aan alle jeugdevenementen die we op het park organiseren (denk aan toernooitjes, clubkampioenschappen, filmavonden, themafeesten, leuke activiteiten zoals lasergamen of glow in the dark tennis en padel)

Er zijn twee uitzonderingen: we organiseren eens per jaar een weekend lang een jeugdkamp, daar vragen we een extra bijdrage voor. En de tennislessen van Burgersdijk staan los van het lidmaatschap.

Meld je nu aan voor de zomerchallenge!

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een zomerlidmaatschap af te nemen. Je kunt hiermee tennissen en padellen in juni, juli en augustus. Daarna word je automatisch weer uitgeschreven, tenzij je aangeeft lid te willen blijven. Het zomerlidmaatschap bedraagt €70,- voor seniorleden en €25,- voor juniorleden. Meld in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier dat je zomerlid wilt worden en het wordt geregeld!

Zomerchallenge

Contributie

TPV Seghwaert hanteert de volgende tarieven in 2024:

Leeftijd Contributie
Seniorleden (17 jaar of ouder op 1 januari) € 200 per jaar
Juniorleden vanaf 13 jaar (op 1 januari 13 jaar, maar nog geen 17 jaar) Totaal pakket (€ 10,75 per maand)
Juniorleden tot 13 jaar (op 1 januari jonger dan 13 jaar) Totaal pakket (€ 8,25 per maand)

 

Het totaalpakket van de jeugd omvat de contributie, alle interne evenementen, deelname aan de competities en een club shirt. Betaling vindt twee keer per jaar plaats. Inschrijven en betalen van de lessen via Tennisschool Burgersdijk.

Word nu lid!

Veelgestelde vragen

Een lidmaatschap loopt gelijk met het tennisseizoen dat van 1 april t/m 31 maart loopt. Wanneer je gedurende het jaar lid wordt, betaal je het eerste jaar naar rato het lidmaatschap.

Graag zelfs! We juichen het van harte toe om met het hele gezin lekker te gaan tennissen. Er zijn zelfs speciale kortingen als het hele gezin lid is. Vraag hiernaar bij de ledenadministratie of ons bestuur.

De prijs van jouw lidmaatschap is afhankelijk van jouw leeftijd. Voor de jeugd hebben wij een all-in abonnement voor een vast maandbedrag afhankelijk van de leeftijd. In dit abonnement zit alles behalve de lessen.

Voor volwassenen zijn er ook enkele speciale tarieven, zoals bijvoorbeeld voor studenten. Zie het tarieven overzicht voor de actuele tarieven. Deze kunnen jaarlijks door de Algemene Ledenvergadering worden aangepast.

Je kunt zelf kiezen of je wel of geen les wilt volgen. De lessen zitten niet in het lidmaatschap. Deze worden los verzorgd door onze tennis- en padelschool Burgersdijk. Lessen zijn bij hen te bestellen op de website.

Elk lid krijgt een digitale ledenpas. Deze komt beschikbaar in de Seghwaert app. Voor de ledenpas moet je een recente pasfoto aanleveren. Bij voorkeur wordt deze gelijk digitaal verstuurd via het aanmeldingsformulier. Lukt dit niet? Dan kan je de pasfoto per post naar de ledenadministratie sturen. Zet op de achterkant jouw naam. De KNLTB stelt eisen aan de pasfoto. Zo moet de foto ten minste 300 x 400 pixels zijn.

TPV Seghwaert schrijft de contributie in 2 delen af, begin maart en in juli. Je bent verplicht een machtiging af te geven voor automatische incasso van de contributie. Dit doe je op het inschrijfformulier.

AL LID, MAAR NOG GEEN INCASSOMACHTIGING AFGEGEVEN?

Dit kan op 2 manieren:

 1. Log in op deze website. Ga naar uw account en klik op 'Persoonlijke gegevens'. Ga naar 'Financieel' en vul daar uw incassoverklaring in.
 2. Vul het machtigingsformulier (pdf) in en stuur het ondertekend naar de ledenadministratie.

Als u geen incassomachtiging afgeeft, komen er per factuur € 5 administratiekosten bij.

We hopen natuurlijk dat je gewoon lid wilt blijven. Mocht je toch op willen zeggen, dan kan je er op de opzeggen-pagina meer over lezen.

Ledenadministratie

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@tpvseghwaert.nl.

TPV Seghwaert
Ledenadministratie
Postbus 7357
2701 AJ Zoetermeer