Vereniging

Tennis- en Padelvereniging Seghwaert is een vereniging voor jong en oud, wedstrijdspeler en recreant

Thuis op de club

We hebben één lidmaatschap voor alle leden, wat recht geeft om alle sporten die we op het park aanbieden te spelen en aan alle activiteiten mee te doen. We proberen iedereen zich thuis te laten voelen op de club.

We bieden voor ieder wat wils. Wil je lekker vrijspelen en af en toe eens met clubgenoten op de baan staan? Dan hebben we voldoende vrijspeelruimte, organiseren we inloop momenten en zijn er appgroepen om makkelijk contact te leggen binnen de club.

Wil je juist lessen en aan activiteiten, toernooien en de competitie meedoen? We organiseren het hele jaar door activiteiten en doen met een groot aantal teams mee aan de competities van de KNLTB. Onze leraren van tennisschool Burgersdijk zorgen bovendien dat je les kunt volgen.

 

Download als lid de Seghwaert APP op je telefoon

Leden kunnen de Seghwaert APP gebruiken voor het afhangen van banen, inplannen van diensten, bekijken van clubinformatie en nog veel meer!

Je kunt je in de app aanmelden met het e-mailadres waarmee je bekend bent bij TPV Seghwaert.

 

Vrijwilligers

Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers. Dit geeft een unieke sfeer aan de club. En extra voordeel is dat we hierdoor ook onze barprijzen en contributie lager kunnen houden dan bij andere verenigingen in de regio. Bij TPV Seghwaert zijn veel vrijwilligers bereid zich voor onze vereniging in te zetten.

Wil je ook meehelpen met bijvoorbeeld het baanonderhoud, het draaien van een bardienst of het schoonmaken van de keuken? Of wil je jouw organisatietalent en enthousiasme inzetten tijdens evenementen of toernooien? Dan horen wij dat graag! Neem even contact op met iemand van het bestuur en we koppelen je aan de juiste personen.

Sponsoring

Sponsoren en TPV Seghwaert horen bij elkaar. Waar de traditionele inkomsten als contributie en baromzet worden gebruikt voor de exploitatie van onze vereniging, worden inkomsten uit sponsoring gebruikt om leuke evenementen voor al onze leden te organiseren. Mede met behulp van sponsoren zijn wij de gezellige vereniging geworden die we nu zijn.

Als vereniging hebben we de ambitie om nog meer te doen voor onze leden. Uw hulp als sponsor kunnen we daarbij goed gebruiken. Bij TPV Seghwaert zijn er verschillende mogelijkheden om te sponsoren en uw sponsorschap te activeren.