Onze sponsoren

Al de hier weergegeven bedrijven sponsoren onze tennisvereniging en dragen er toe bij dat wij een fantastisch tennispark hebben.

Indien je werkzaamheden moet laten uitvoeren of aankopen doet, denk dan aan onze sponsoren en maak daar gebruik van.

Sport

 

Sport Group Holland

Van de aanleg van sportvelden, trainingsmaterialen tot het leveren en bedrukken van de clubkledinglijn. Sport Group Holland heeft het totaalpakket voor een scherpe prijs.

 

Van der Velden Tweewielers

Van der velden biedt een totaalpakket op het gebied van tweewielers . Naast alle merken (elektrische) nieuwe en gebruikte fietsen kunt u ook terecht voor accessoires, reparaties en verzekeringen. Ons motto: met service bereik je alles.

Huis en Tuin

 

de Boer keukens

Samen geven we je ideeën vorm en visualiseren we je keuken- en interieurwensen in 3D. De Boer Maatwerk in Keukens maakt het persoonlijk. Benieuwd hoe wij jouw keuken op maat zouden ontwerpen? Maak een afspraak bij ons of gewoon bij jou thuis.

 

Home Design Shops

Kies met vertrouwen uit ons grote assortiment van de beste woonproducten in verschillende prijsklassen, deze zijn zorgvuldig voor u geselecteerd.

 

De Gouden Sleutel

Of u nu een hangslot of een veiligheidsslot nodig heeft, een huissleutel of een kluissleutel. Ook een geldkist of een datasafe kunnen wij uit voorraad leveren. Tevens kunnen wij projectmatig woningen beveiligen volgens de normen van het politie keurmerk veilig wonen.

 

Duopaint schilderbedrijf

De garantie van goed schilderwerk. De kwaliteit van ons schildersbedrijf wordt tevens bevestigd doordat we erkend schildersbedrijf zijn van de topmerken Sigma Coatings, Sikkens, De Vos Verf, Caparol en Intervos Wandafwerking.

 

Nieuwenburg bloemen

Bij ons kunt u terecht voor al uw bloemwerk. Wij creëren boeketten, bloemstukken en complete aankledingen in iedere prijsklasse. Ook voor kantoren kunnen wij wekelijks verse bloemen leveren voor op de balie of het bureau, maar ook voor jarigen, zieken of jubilarissen.

Auto

 

Kneppers

Welkom bij Kneppers, Honda dealer en merkspecialist voor Toyota. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud en reparatie, APK keuring en ook voor schade reparatie en winterbandenopslag.

Eten en Drinken

 

Smaak & Vermaak

Het 'menu van de chef' is een menu dat bestaat uit 4 gangen en is uit te breiden naar 5 of 6 gangen. Wij pinnen ons bij het bedenken van de menu’s niet vast aan één soort keuken, wij laten ons inspireren door alle stijlen van over de hele wereld.

 

Indofoods

Indofoods serveert de heerlijkste traditioneel Indonesische gerechten, de mooiste smaken uit de Gordel van Smaragd, bereid met passie en een flinke scheut liefde.

 

mr. Fillet

Ambachtelijke hand gefileerde kip, makkelijk bij jou thuisbezorgd. Kakelvers.

Verzekeringen

 

Have & Goed

Van onszelf zeggen dat we de beste zijn, dat doen we niet. Daar zijn we te bescheiden en nuchter voor. Daarom herhalen we maar gewoon wat onze klanten zeggen. Die vinden ons wel de beste.

Gezondheid en verzorging

Fysiotherapie TIM

Voor fysiotherapie na een blessure, oefentherapie, sportrevalidatie, revalidatie na een operatie of met andere klachten kunt u bij Together In Motion Fysiotherapie in Zoetermeer terecht.

Kantoorartikelen

 

Digitalli

DIGITALLI is een totaalleverancier op het grafische gebied. Wij verzorgen het gehele ontwerp, produceren, en leveren diverse producten geheel naar uw wens. Digitalli beschikt over professionele grafische apparatuur en levert kwalitatief hoogstaande producten voor een scherpe prijs.