Nieuwsbrief september 2024

Maandag 30 september 2024

Evenementen

Najaarscompetities
De najaarscompetitie is in volle gang. Kijk hieronder wanneer er gespeeld wordt en kom onze teams aanmoedigen.

Data najaarscompetitie - tennis
Data najaarscompetitie - padel

Jeugdkamp - oktober 2024

Na het succesvolle jeugdkamp van 2023, waarbij we een weekend naar de Veluwe zijn geweest, gaan we dit jaar op 18, 19 en 20 oktober met hopelijk weer een grote groep jeugdleden op pad. We gaan dit keer een weekend naar Friesland. We hebben maximaal 50 plekken.

De inschrijving is nog open dus meld je snel aan!

Voor meer informatie kijk op onze website of neem contact op met onze jeugdcommissie.

TPV Seghwaert Jaarafsluiting Party – 2 november

Staat 2 november, de datum van de Jaarafsluitingsparty al in je agenda? Zo niet, zet ‘m er snel in! Alle kampioenen (tennis en padel) van het afgelopen jaar zullen deze avond gehuldigd worden en natuurlijk wordt het een groot feest met DJ Noah Noah.

De jaarafsluiting voor de Jeugd is op zaterdag 9 november. Meer info hierover volgt nog.

Winter Challenge competitie
Zoals beloofd iets meer informatie over deze interne competitie die dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt. De Winterchallenge duurt van 18 november tot en met 19 januari. Er wordt zowel padel als tennis gespeeld. Deze week ontvangt u een mail met nog meer informatie en gaat de inschrijving open. De competitie is voor alle leden van 18 jaar en ouder.

Save the dates

  • zaterdag 16 november wordt er weer een superleuke Pubquiz georganiseerd op onze club
  • Het Ouder-Kind pepernotentoernooi zal plaatsvinden op zondag 24 november

Padellessen

Ook dit jaar is het mogelijk padellessen bij TPV Seghwaert te volgen. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de lessen op maandag- of woensdagavond in de periode van maandagen 30 september t/m 28 oktober of de woensdagen van 2 oktober t/m 30 oktober. Deze lescyclus start volgende week en de lessen worden gegeven door Maurice Overmeer.

Inschrijven via de website van Burgersdijk tennis: Inschrijven padellessen TPVS bij Burgersdijk tennis.

IMG_1424.jpg
Presentatie 7-1 (48).jpg

Pilot - extra padeltijd in de weekenden

Het bestuur heeft besloten de avondopening in het weekend door te laten lopen tot en met het laatste weekend van oktober. Zowel op zaterdag- als op zondagavond kan er tot 21.30 uur gespeeld worden. De kantine zal niet standaard geopend zijn.

Graag wel reserveren ook al zijn er weinig banen bezet, zodat duidelijk is wanneer we het park kunnen sluiten (en eventueel de verlichting aan moeten doen). Mocht de verlichting niet aan zijn dan kunt u contact opnemen met onze voorzitter (06-51051578) of penningmeester (06-23978932).

In de wintermaanden zal het park op zaterdagen en zondagen op de reguliere tijd van 18:00 uur geslotenworden.

Verkeershinder ivm Klaverbladloop - zondag 10 november

Op zondag 10 november a.s. organiseert de ARV IIion zijn jaarlijkse Klaverbladloop.

Dat kan mogelijk tot enige verkeershinder leiden; de parkeerplaatsen nabij het sportpark aan het einde van de Van der Hagenstraat zijn van 9.30 uur tot 14.00 uur gereserveerd voor de deelnemers.

Contributie-aanbieding Jeugd blauw (4-6 jaar)

Als bestuur hebben we besloten een speciale contributie te introduceren voor jeugdleden blauw (tot 6 jaar). We hebben de laatste tijd aanvragen gekregen van kinderen die al op deze jongere leeftijd kennis willen maken met onze sport. Omdat deze kinderen nog te jong zijn om aan onze evenementen mee te doen en nog geen officiële wedstrijden spelen, hebben we besloten het lidmaatschap terug te brengen naar €2,- per maand (€24,- per jaar).

De trainers van Burgersdijk zullen in het voorjaar bij voldoende animo ook specifieke lessen geven voor deze doelgroep. Meer informatie volgt t.z.t.

Meer informatie is te krijgen bij de jeugdcommissie, of schrijf jouw kind gelijk in via onze website!

Open dag 2024

Thuis op de Club

Voor iedereen die alles wil weten over onze vereniging hierbij de link naar ons vernieuwde Informatieboekje. Veel leesplezier.

Banner Steun ons 336x280_2024.gif

Grote Clubactie

TPV Seghwaert doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Dit jaar proberen wij minimaal € 800 binnen te halen om het vervoer van onze jeugd naar het kamp in Friesland te kunnen bekostigen (we hebben totaal €1.500 hiervoor nodig) en eventueel ook nog spelmateriaal voor Jeugdevenementen te kunnen kopen. Door loten te kopen maak je kans op mooie prijzen! Via deze link kan je loten kopen bij TPV Seghwaert of vraag één van de jeugdleden of je bij hem of haar loten mag kopen. Alvast dank voor uw steun!

Uw instellingen in de TPV Seghwaert App

Het blijkt soms lastig voor bestuur en commissies om leden te bereiken, doordat er geen gegevens zichtbaar zijn in de ledenlijst. Het bestuur heeft dan ook het streven van alle leden pasfoto én telefoonnummer en/of e-mailadres zichtbaar te krijgen in de ledenlijst. Voor de nieuwe leden gaat dit via het invullen van het aanmeldingsformulier. De huidige leden verzoeken wij nu al om deze wijziging in de app te maken. U kunt dit doen onder het kopje ‘Bekijk mijn lidmaatschap’ -> ‘Privacy instellingen beheren’.

Daar haalt u het vinkje weg bij ‘Pasfoto geheim’ en bij ‘e-mailadres geheim’ en/of ‘telefoonnummer geheim’.

De reden dat wij hiertoe overgaan is dat wij op de baan willen kunnen zien of de juiste personen hebben afgehangen en om bij eventueel niet bespeelbaar zijn van de banen mensen te kunnen informeren. Ook verzoeken wij leden te checken of de pasfoto recent is en als dat niet het geval is deze te vervangen voor een recente foto ☺

Wilt u nog een Senior Plus Event op de club?

Elk jaar wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers het 50+ dagtoernooi georganiseerd bij veel clubs, zo ook bij TPV Seghwaert. Onze huidige organisatoren hebben aangegeven met de organisatie te stoppen, dus zijn wij op zoek naar een nieuwe groep mensen die dit toernooi willen organiseren.

Doorgaans is het toernooi op een doordeweekse dag in mei, maar het zou eventueel ook op een zaterdag of zondag georganiseerd kunnen worden. Lijkt dit je leuk om te doen en vind je het ook zonde als dit toernooi verdwijnt, stuur dan een mailtje naar onze secretaris dan nemen wij spoedig contact met je op.

Indoor KNLTB Winterscompetitie op vrijdagavond

Tijdens de KNLTB Wintercompetitie 2024-2025 wordt een nieuwe indoor competitiesoort aangeboden op vrijdagavond. Voor de clubs in de regio Den Haag zal deze competitiesoort ook zichtbaar zijn in MijnKNLTB. 

Speeldata
De KNLTB Wintercompetitie wordt gespeeld van november 2024 t/m februari 2025. Klik hier voor de speeldata. De wedstrijden worden om de week gespeeld en tellen mee voor rating. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt later bekend gemaakt welke competitiesoort in welke week exact gespeeld wordt.

Teams inschrijven
Alle teams spelen mee namens de eigen vereniging. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en kan worden ingeschreven in de herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel. Als competitieleider kun je teams inschrijven via MijnKNLTB. De deadline hiervoor is zondag 1 oktober. Het inschrijfgeld bedraagt €500 per team, ballen en huur van de hal zijn inbegrepen.

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Pub quiz op 16 november

Lees jij veel de krant, weet je gewoon veel, ben je toevallig geschiedenisdocent of denk je niks te weten, dan nog kun je meedoen aan de gezellige Seghwaert Pubquiz op 16 november

Winterchallenge

Gedurende de winter hebben we dit jaar voor het eerst een extra interne tennis- en padelcompetitie voor alle 18+ leden

Nieuwsbrief augustus 2024

evenementen, extra padeltijd weekend, participatiemaatjes van Piëzo, Mr. Fillet Open Toernooi, piekuren

Programma Mr Fillet Open Toernooi bekend

Het programma van het Mr Fillet Open Toernooi is bekend; het word weer een week vol spannende wedstrijden en heel veel side events!

Nieuwsbrief juli 2024

evenementen, winter challenge, wijntoernooi, extra padeltijd weekend, piekuren, introducees