Jeugdkamp 2024

Datum & tijd 18 t/m 20 oktober 2024
Doelgroep Alle jeugdleden
Tennis of Padel Extern vermaak
Inschrijfgeld € 100,-
Contactpersonen en gegevens Jeugdcommissie
jc@tpvseghwaert.nl

Na het succesvolle jeugdkamp van 2023, waarbij we een weekend naar de Veluwe zijn geweest, gaan we dit jaar half oktober met hopelijk weer een grote groep jeugdleden op pad. We gaan dit keer een weekend naar Friesland.

Jeugdkamp met TPV Seghwaert betekent:

  • onwijs veel lol met de jeugdleden van onze club
  • een supertof programma verzorgd door Fun4Kids onder leiding van jeugdtrainer Tom Linssen (denk aan sportieve spellen, bonte avond, dropping, levend stratego en nog veel meer leuks)
  • volledig verzorgd met eten en drinken door het begeleidingsteam
  • een super slaapplek, dit keer in een grote hoeve in Friesland

We hebben maximaal 50 plekken, dus meld je snel aan!

 
 

Terugblik 2023

Om je een indruk te geven hoe leuk het kamp is, vertellen we je wat meer over het kamp van 2023:

Vrijdag
We verzamelen vrijdag na schooltijd op het parkeerterrein in het Van Tuyll Park. Dankzij enkele welwillende ouders is er een mooie kolonne auto’s die de kinderen vervoert naar Vierhouten. Daar aangekomen is de kamerindeling bekend gemaakt en kan iedereen zijn spullen op de kamer leggen. De locatie heeft een grote zaal met voldoende ruimte voor alle kids en begeleiders om te eten en activiteiten te doen en 12 slaapzalen waar iedereen terecht kan. We hebben 2 meiden en 2 jongenskamers en weten voor de volgende keer dat we wat ruimte tussen de kamers moeten overlaten, zodat er niet geklopt en geseind kan worden...

Het programma heeft voor elk dagdeel een thema, wat begint met Valentijnsdag. De kids gaan speeddaten om kennis te maken en moeten vervolgens laten zien hoeveel ze daarvan onthouden hebben. Daarna is het tijd voor een aantal spellen, waaronder het onder de kids zeer populaire Weerwolven onder leiding van Marei.

Meld je nu aan!

Zaterdag
De eerste avond is er natuurlijk het nodige geprobeerd om maar niet te hoeven slapen, maar uiteindelijk heeft toch iedereen (inclusief leiding) een paar uurtjes gepakt.
De volgende ochtend weer vroeg uit de veren, want onder leiding van Tom en Max is er een ochtend (om half 8!) warming up! Daarna een lekker ontbijtje zodat iedereen er weer tegenaan kan.

Het thema van de ochtend is Koningsspelen, waarbij het grote veld naast het gebouw top van pas komt. Extra fijn is dat we ook nog een groot speelbos naast ons gebouw hebben, zodat we ’s middags in het bos Levend Stratego en Levend Cluedo gespeeld kan worden.

De kids mogen vervolgens even wat tijd nemen om op adem te komen, maar niet te lang want er moet voorbereid worden op de bonte avond. Want natuurlijk moet iedereen een act laten zien! Na een lekkere barbecue is er eerst nog een dropping (deze mocht niet te laat i.v.m. de wilde zwijnen moest iedereen voor het donker terug zijn.. spannend!). Daarna is het toch echt tijd voor de Bonte avond, met Quizzen, Optredens, toneelstukken en meer. De grote winnaars zijn de dames van de Heksendans en dat wordt gevierd met een grote pot snoep die ’s nachts nog is opgegaan.

Zondag
De derde dag is gestart bij de zwemvijver van het park om daarna nog naar Harderwijk af te reizen voor een potje Crazy 88. Daarna is het toch echt tijd om weer terug te gaan, zodat alle kids voor het avondeten weer opgehaald kunnen worden op het tennispark.