Nieuwsbrief augustus 2024

Zaterdag 31 augustus 2024

Evenementen

Het wijntoernooi is op zaterdag 7 september:
Het thema is Frankrijk. Het toernooi staat garant voor een dag vol sportiviteit en gezelligheid. Na een dag vol sportieve inspanning wordt de dag afgesloten met heerlijke wijnen en goedgevulde borrelplanken, helemaal in Franse stijl.

De inschrijving is inmiddels gesloten maar het is natuurlijk altijd leuk om een wedstrijdje te komen bekijken op deze dag.

Najaarscompetitie - start 8 september:
De najaarscompetitie tennis voor onze junioren begint al op 8 september. In de week daaropvolgend start ook de tennis- en padelcompetitie voor de senioren. Zeer binnenkort volgt de publicatie van de poule waarin jouw team is ingedeeld met het uit- en thuisspeelschema.

De verplichte bardienst zal ook in het najaar weer gelden. In het voorjaar is het zeer goed bevallen, zowel door de meeste teams als door de barvrijwilligers. Meer informatie zal via de captains worden gedeeld.

Het is natuurlijk leuk als heel jouw team in onze clubkleding aan de competitie begint. Met een flinke korting kan je onze clubkleding bestellen van het merk The Indian Maharadja. Het assortiment is onlangs uitgebreid dus neem een kijkje en bestel jouw kleding snel.

Data najaarscompetitie - tennis
Data najaarscompetitie - padel

Jeugdkamp - oktober 2024:
Na het succesvolle jeugdkamp van 2023, waarbij we een weekend naar de Veluwe zijn geweest, gaan we dit jaar half oktober met hopelijk weer een grote groep jeugdleden op pad. We gaan dit keer een weekend naar Friesland.

We hebben maximaal 50 plekken. De inschrijving is nog open dus meld je snel aan!

Voor meer informatie kijk op onze website of neem contact op met onze jeugdcommissie.

TPV Seghwaert Jaarafsluiting Party – 2 november

Staat de datum van de Jaarafsluitingsparty al in je agenda? Zo niet, zet ‘m er snel in!

Alle kampioenen (tennis en padel) van het afgelopen jaar zullen deze avond gehuldigd worden en natuurlijk wordt het een groot feest met DJ Noah Noah.

Pilot - extra padeltijd in de weekenden

De komende periode is er in de weekenden extra gelegenheid om padel te spelen. Zowel op zaterdag- als op zondagavond kan er tot 21.30 uur gespeeld worden. De kantine zal niet standaard geopend zijn.

Graag wel reserveren ook al zijn er weinig banen bezet, zodat duidelijk is wanneer we het park kunnen sluiten (en eventueel de verlichting aan moeten doen).

Piëzo - Participatiemaatjes

Ellie de Boer, barvrijwilligerster bij TPV Seghwaert begeleidt Mohammed in het participatietraject. Bij Piëzo krijgt Mohammed al drie keer per week Nederlandse les en de rest van de week moet hij aan allemaal maatschappelijke activiteiten deelnemen. Zo wordt hij nu dus ook als vrijwilliger bij TPVS ingezet.

Mohammed is erg leergierig en Ellie was graag bereidt hem te begeleiden. Het klikte direct tussen de twee. Bedoeling is dat er uitsluitend Nederlands met hem gesproken wordt want hij wil de taal graag goed leren. Hij heeft geen moeite om mensen aan de bar te helpen. Een mooi maatschappelijk project dus waarbij de vereniging een extra vrijwilliger heeft die op zijn beurt daarmee in de Maatschappij mee kan draaien.

Mr. Fillet Open Toernooi TPV Seghwaert 2024

Wat een fantastische week hebben we achter de rug met het Mr. Fillet Open Seghwaert 2024!

Met maar liefst 536 inschrijvingen was dit toernooi een enorm succes. Het thema dit jaar, "Post Olympische Spelen", gaf een mooie sfeer op ons park. Het Olympische vuur brandde de hele week door, en ons eigen Holland Huis bood een gezellige plek voor alle deelnemers en supporters.

Naast spannende wedstrijden waren er tal van activiteiten om van te genieten. Bijvoorbeeld de spanning bij de loterij, het zingen tot in de late uurtjes bij de karaoke en achter de bar konden we smullen van heerlijke maaltijden. Een groot compliment en dankjewel aan alle extra hulp die deze week heeft bijgedragen, jullie inzet was van onschatbare waarde!

De sfeer was geweldig, de wedstrijden waren spannend, en we kijken nu al uit naar volgend jaar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Piekuren

De Standaard Piekuren zijn:

Tennis
Maandag t/m vrijdag 19.00 – 22.00 uur
Zaterdag 9.00 – 11.00 uur

Padel
Maandag t/m vrijdag 18.30 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag 8.30 – 12.30 uur

Tijdens piekuren kun je niet met twee personen afhangen, mag je voor maximaal 1 introducee afhangen en is het niet de bedoeling dat je twee keer achter elkaar reserveert.

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Programma Mr Fillet Open Toernooi bekend

Het programma van het Mr Fillet Open Toernooi is bekend; het word weer een week vol spannende wedstrijden en heel veel side events!

Nieuwsbrief juli 2024

evenementen, winter challenge, wijntoernooi, extra padeltijd weekend, piekuren, introducees

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!