Recreatieve Senioren Competitie 2023 voor 50+

Zondag 26 maart 2023

Hierbij enige informatie over de Recreatieve Senioren Competitie (RSC) 2023. Deze competitie is bedoeld voor álle 50-plussers in de regio Den Haag die lid zijn van de KNLTB. Het grote verschil met de reguliere competitie is dat de speeldagen van de RSC door de teams zelf bepaald worden en dat de resultaten niet meetellen voor de speelsterkte.

Je kunt als team inschrijven, maar het kan ook individueel. Bezien wordt of van de individuele inschrijvingen een team kan worden gevormd.

De RSC wordt op doordeweekse dagen ('s morgens of 's middags) gespeeld in de periode van 10 juni tot en met 31 augustus 2023. Er wordt gespeeld met vaste teams, je geeft dus hele teams (minimaal 4 personen) op. Er is een herencompetitie, een damescompetitie en een gemengde competitie. Deelname is mogelijk in de categorieën 5 t/m 9. De indeling vindt plaats op basis van speelsterkte in poules van 4 of 5 teams. De speeldata worden in onderling overleg tussen de teams bepaald.

De thuiswedstrijden kunnen op ons park alleen gespeeld worden op maandag- en woensdagmiddag vanaf 12 uur en vrijdag de hele dag.

De inschrijving:

  • Ieder team bestaat uit leden die lid zijn van TV Seghwaert en zijn geboren in 1973 of eerder.
  • Iedere deelnemer kan slechts lid zijn van één team.
  • Per team kunnen minimaal 4 en maximaal 6 leden worden opgegeven.
  • De inschrijvingsmail bevat de naam van de captain met e-mailadres en telefoonnummer en de namen van de teamleden, met hun KNLTB-pasnummer, de geboortedatum en de speelsterkte. De captain spreekt af met de tegenpartijen wanneer gespeeld wordt nadat de poule-indeling met de contactgegevens van de andere clubs in de poule bekend zijn gemaakt.
  • De inschrijving, graag per e-mail, naar hans_vanbeek@live.nl en jaap.tuit@ziggo.nl vóór 21 april 2023.

De kosten bedragen € 70 per team. De kosten bestaan uit de bijdrage aan de KNLTB en 2 blikken ballen per thuiswedstrijd.

Nadere informatie kan verkregen worden bij Hans van Beek of Jaap Tuit:

Tel. 06-29387045 of hans_vanbeek@live.nl
Tel. 06-13199520 of jaap.tuit@ziggo.nl

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!