Padelvoorbereidingen en activiteiten

Zaterdag 28 januari 2023

Dit weekend starten de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de 4 padelbanen op de huidige tennisbanen 7 en 8 door eigen leden i.s.m. Padelbouw.

Zaterdagmiddag worden o.a. de netten van de banen 7 en 8 verwijderd. Maandag 30 januari wordt de oude grasmat van banen 7 en 8 verwijderd, gevolgd door de hekken rondom de banen. Dinsdag vindt keuring van de ondergrond plaats en afhankelijk daarvan worden de benodigde voorbereidende vervolgstappen uitgevoerd, bijv. het egaliseren van de ondergrond.

Vanaf zaterdag 28 januari 14:00 uur zijn de tennisbanen 7 en 8 dan ook buiten gebruik. Tijdens de lopende trainingsperiode t/m 24 februari blijft het trainingsschema van Burgersdijk ongewijzigd. Op maandag en woensdagavond zijn er dan om 19 uur 4 banen voor training in gebruik voor resp. 2 of 1 uur. Alle overige avonden maximaal 3 banen op de spitstijden.

Voor de indeling van de voorjaarstrainingen vanaf 6 maart 2023 wordt rekening gehouden met de 8 i.p.v. 10 tennisbanen.

Ton Overtoom en Rob Meuldijk gaan de werkzaamheden begeleiden, zij zullen regelmatig op het park aanwezig zijn.

Eventuele vragen over dit project graag richten aan het bestuur van TVS via info@tvseghwaert.nl

Clubliefde Obligatieplan

Dank aan iedereen die tot nu toe meedoet aan het obligatieplan. We hebben al ruim €100.000 bij elkaar en mede daardoor kunnen we nu de voorbereidingen starten. Extra obligaties zouden ons zeker helpen!

Iedereen die zich aangemeld heeft, ontvangt deze week de bevestiging van Obligatieplan.nl en ontvangt daarbij het verzoek het overeengekomen bedrag over te maken op de rekening van TV Seghwaert.

Zomerkamp en filmavond jeugd

De datum van het zomerkamp van de jeugd is inmiddels vastgesteld. We gaan vrijdag 30 juni na schooltijd vertrekken en komen zondag 2 juli eind van de middag weer terug. Meld je aan bij de jeugdcommissie wanneer je mee wilt naar het kamp! De activiteiten van het kamp worden samen met het nieuwe Fun4Kids team (een groep enthousiaste leden) georganiseerd. Voor vragen kan je natuurlijk ook bij de jeugdcommissie (Jessica en Bastiaan) terecht.

Met Fun4Kids wordt 17 februari voor alle jeugdleden een filmavond op het tennispark georganiseerd, waarbij we gezellig met z'n allen wat eten en daarna op 2 plekken in de kantine een film gaan kijken. De films zullen voor verschillende leeftijden zijn, zodat er voor iedereen wat leuks te zien is! En natuurlijk is er popcorn!

Gluren bij de Buren

Op 5 februari a.s. komt de band van Kees Riebroek, ‘Koko Cherry’, weer bij ons optreden. Zij zullen 3 optredens verzorgen resp. om 13:30, 15:00 en 16:30 uur met aansluitend een afterparty. Kom gezellig genieten van muziek en neem familie/vrienden/buren mee.

 

Vermist: blauwe AGU regenjas

Is er mogelijk een verkeerd blauw heren regenjack van de kapstok in het clubhuis meegenomen op een dinsdag of donderdagmiddag twee weken geleden? Graag terughangen.

Met sportieve groet,

Bestuur T.V. Seghwaert

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!