Nieuwsbrief mei 2024

Zaterdag 1 juni 2024

Evenementen

Padel zomercompetitie:
De zomercompetitie padel vindt plaats tussen 7 juni en 7 juli. Daarna zijn er eventueel nog twee inhaalweekenden.

Tennis najaarscompetitie:
Terwijl de voorjaarscompetitie nog in volle gang is, kan je je al weer aanmelden voor de najaarscompetitie. Alle leden hebben hierover op 20 mei jl. een mail gehad met instructies. Aanmelden kan tot en met 12 juni. Wanneer de competitie gespeeld wordt kan je hier zien.

Laddercompetitie:
De tennis laddercompetitie zal 28 juni van start gaan als er alleen op 21 juni ingehaald hoeft te worden voor de competitie. Het is mogelijk dat ook vrijdag 28 juni nog als inhaalmoment gebruikt moet worden, dan start de ladder op 5 juli.

Omdat de zomer padel competitie langer doorloopt, zal de padel laddercompetitie op 12 juli, 19 juli of 26 juli, afhankelijk van inhaaldagen voor de padelcompetitie, van start gaan. Binnenkort ontvangen de huidige deelnemers per mail alle informatie over het nieuwe seizoen. 

Ben je nog niet ingeschreven? Lees dat hier meer over de ladder competitie en meld je aan!

Open jeugdtoernooi
Ons Open Jeugdtoernooi wordt gespeeld op zaterdag 22 en zondag 23 juni en is open voor inschrijving. Voor onze eigen leden is deelname aan dit toernooi gratis, schrijf je dus snel in en speel wedstrijden tegen clubgenoten èn andere spelers uit de regio!

Andere activiteiten

Zomerchallenge lidmaatschap

Bij TPV Seghwaert is het dit jaar weer mogelijk om een Zomerchallenge lidmaatschap af te sluiten. Geef op het inschrijfformulier bij ‘opmerkingen’ aan dat het om het Zomerchallengelidmaatschap gaat.

De kosten zijn €70,- voor senioren en €25,- voor jeugdleden van 5 t/m 17 jaar.

Een zomerchallengelid mag:

  • onbeperkt vrij padellen en tennissen (met inachtname van de piekuren)
  • deelnemen aan alle clubactiviteiten
  • meedoen aan open toernooien (tennis én padel)

Het lidmaatschap loopt van juni t/m augustus.

Zomerchallenge

Parkeren 8 juni

Er wordt op zaterdag 8 juni een evenement georganiseerd bij Silverdome. Verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen leiden. Bezoekers van TPV Seghwaert kunnen zich bij de verkeersregelaar melden en kenbaar maken dat zij bij de tennis- en padelvereniging moeten zijn. Zij zullen dan, zonder betaling, worden doorgelaten. Het is handig je tennis- of padelracket te laten zien als legitimatie. Voor ons en onze gasten zullen voldoende parkeerplekken worden vrijgehouden.

De omleiding vanaf de Oostweg naar de Van der Hagenstraat wordt met (gele) borden langs de weg aangegeven. Daarnaast wordt de afsluiting ook in de navigatiesystemen verwerkt (TomTom, Apple Maps, Waze en Google Maps). Degenen die deze apps gebruiken, zullen dus worden voorzien van een juiste route.

Tip: kom met de fiets

Nieuwe website TPV Seghwaert

Wij zijn trots op onze nieuwe website die inmiddels live te vinden is via de URL https://tpvseghwaert.nl Het ledenportaal is ook weer beschikbaar en te vinden onder de knop Inloggen in het menu.

Je kan hier een baanreservering doen, de ledenlijst zien, de bardienstplanner zien en invullen en documenten vanuit de vereniging voor bijv. ledenvergaderingen zien.

Correct afhangen

Als je met z'n vieren speelt, hang dan met z'n vieren af.

TVDR

Door versnelde ontwikkelingen met betrekking tot de visie van het Vernedèpark en het ontbreken van voortgang rond de visie van het Van Tuyllpark, hebben TV Dekker en ALTV op 24 mei 2024 een intentieverklaring getekend voor verdere verkenning van mogelijke samenwerking.

Sponsorupdates

Shop online met clubvoordeel
Ga naar alle aangesloten webshops en klik op de link: Shop online met clubvoordeel.

  • Vergoeding voor de club: De vereniging ontvangt een commissie van de webwinkel over het aankoopbedrag
  • Je betaalt dezelfde prijs: Of je rechtstreeks naar de website gaat of via de website van de vereniging, je betaalt dezelfde prijs. Het kost jou dus geen geld
  • Je blijft anoniem: De vereniging krijgt nooit informatie wie er wat gekocht heeft
  • Vergeten: Heb je via een zoekmachine al producten in je winkelmandje, ga dan naar "shop met clubvoordeel" en je producten worden automatisch overgenomen

Wij hebben een aantal nieuwe bedrijven toegevoegd aan shop met clubvoordeel:

Nieuwe sponsoren

Kneppers
Automobielbedrijf heeft de mooie digitale klok gesponsord, hierdoor weten wij nu altijd exact de juiste begin- en eindtijden bij het reserveren en bij wedstrijden.

Bedrijfsinformatie: Kneppers is Honda dealer en merkspecialist voor Toyota. Als een echt familiebedrijf zijn zij gericht op langlopende en prettige relaties met klanten. Door vertrouwen en service hopen zij dat de klant zich bij hen thuis zal voelen. Je kan bij Kneppers terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud en reparatie, APK keuring en ook voor schade reparatie en winterbandenopslag.

Rovera Holding BV
Dit bedrijf zal het komende jaar alle padel- en tennisballen voor de laddercompetitie sponsoren.

De VE-Group zijn meesters in het ontwerpen, engineeren en produceren van apparatuur voor de procesindustrie. Onze kracht ligt in het bieden van een totaalpakket: Concurrerende prijzen, productie volgens de strengste kwaliteitsnormen en levering en installatie precies volgens schema. Dat is hoe we de best mogelijke oplossingen bieden aan onze klanten.

Kneppers
Rovera

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!