Nieuwsbrief bestuur juni 2023

Donderdag 1 juni 2023

Meedoen met padelclinic?

Aanstaande zaterdag is de feestelijke opening van de padelbanen, zoals jullie wel bekend, met o.a. padel-demo’s en -clinics. Iedereen kan meedoen met een clinic, die gegeven worden door enkele van onze trainers vanaf 15.30 uur. Je kunt je daarvoor aanmelden via info@tvseghwaert.nl. Ook op de dag zelf kan je je eventueel nog inschrijven.

Weet jij een leuke naam voor pleintje padelbanen?

We zijn op zoek naar een ludieke naam voor het ‘pleintje’ bij de padelbanen. We vragen daarom de hulp van de leden om een goede naam te bedenken. Geef je idee(ën) zaterdag door aan één van de aanwezige bestuursleden en wie weet verdien je er iets leuks mee.

Vrijwilligers gezocht voor ITF tennistoernooi

Van 3 t/m 9 juli 2023 wordt op Sportcentrum de Rhijenhof in Den Haag het internationale ITF tennistoernooi georganiseerd. Hiervoor worden diverse vrijwilligers gezocht om het toernooi mogelijk te maken. Namelijk:

  • Chauffeurs voor het vervoer van spelers/speelsters naar en van het hotel naar de Rhijenhof, in gesponsorde auto’s van Davo Groep
  • Ballenkids in de leeftijd van 10 – 14 jaar, op doordeweekse dagen vanaf 17.00 uur tot +/- 21.30 uur en in het finaleweekend 8/9 juli vanaf 12.00 uur
  • Baanpersoneel voor het onderhoud van de banen en ondersteunend op het park voor de gehele organisatie

Voor het aanmelden als vrijwilliger en verdere informatie zie deze link.

Zomerlidmaatschap

Ook dit jaar geven we weer de gelegenheid om Zomerlid te worden. Dit houdt in dat nieuwe leden van 1 juni t/m 30 september kennis kunnen komen maken met tennis en/of padel voor slechts €60 en jeugd kan voor maar €30 gedurende die 4 maanden zomerlid worden. Aanmelden kan via de ledenadministratie o.v.v. zomerlidmaatschap (of zomerchallenge) óf aanstaande zaterdag, 3 juni, op de club.

Met sportieve groet,

Het bestuur

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!