Nieuwsbrief bestuur april 2023

Vrijdag 7 april 2023

Padel

Geweldig om te melden dat onze padelbanen nu helemaal af zijn. Klaar om volop te gaan spelen op alle vier de banen. Nogmaals dank aan Padelbouw en alle betrokken leden dat dit op tijd gelukt is!

En reserveer alvast zaterdag 3 juni voor de officiële opening van de padelbanen in combinatie met de afsluiting van de tenniscompetitie. 

De padelbanen zijn net als de tennisbanen in de ClubApp te reserveren. Je reserveert de banen voor een uur, net als de tennisbanen. Padel speel je standaard met 4 spelers, dus zoek 3 medespelers en veel plezier! 

De hele maand april kan je als lid van TV Seghwaert tegen inleveren van je KNLTB-pasje een padelracket en -ballen lenen bij de bar. Kom het eens proberen. 

Burgersdijk gaat padellessen verzorgen bij ons op het park op maandag- en dinsdagavond vanaf maandag 17 april, bij voldoende inschrijvingen. Je kunt je inschrijven. We gaan ook een aantal kennismakingsclinics organiseren, zodat iedereen de beginselen van padel op speelse wijze kan leren. 

Let op, de padelbanen hebben prachtige glazen wanden, waar je nog niet aan gewend bent. Loop er niet tegen aan.

Dank aan iedereen die zich ingezet heeft voor de realisatie van de banen en iedereen ontzettend veel padel-plezier op de banen!

Pasen

Dit weekeinde is het Pasen met op zaterdag en maandag competitie wedstrijden. Zondag, eerste Paasdag, is het clubhuis gesloten, maar de banen zijn wél open.

Open dag

Tijdens de open dag van 25 maart hebben 68 nieuwe leden zich aangemeld; hierbij zijn gelukkig ook een aantal nieuwe jeugdleden.

PPPV dag

Aanstaande zaterdag, 8 april, vindt een nieuwe activiteit plaats. Het is het PasenPadelPoffertjesVriendjesdag voor de jeugdleden én hun vriendjes en vriendinnetjes. Extra leuk is dat Mats en Kaj Groen, nationaal kampioen padel in de hoogste jeugdcategorie, onze jeugdleden en hun vriendjes een clinic komen geven!

Het bestuur

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!