Nieuwe sponsor Tennisdirect

Donderdag 25 maart 2021

Goed nieuws: een nieuwe sponsorcommissie en meteen een nieuwe deal. Vanaf deze week gaan TennisDirect en TV Seghwaert als vaste 'dubbelpartners' de baan op: we gaan samenwerken met TennisDirect als nieuwe sponsor. Wij zijn heel blij met deze nieuwe samenwerking, want dit biedt aantrekkelijke voordelen voor beide partijen. TennisDirect biedt onder andere kleding voor de jeugd, ondersteuning van toernooien en evenementen, korting op tennisballen en jaarlijks voor alle leden een kortingsvoucher van €10.

Hiermee is een einde gekomen aan de sponsoring door Bakker Sport/Sport 2000. Wij danken hen nogmaals voor de jarenlange samenwerking met en ondersteuning van onze vereniging.

 

Bericht van het bestuur

  • Binnenkort de start van het nieuwe seizoen en zo ook de contributiebetaling. Voor iedereen die een incasso heeft afgegeven, zal deze rond de 25e van deze maand geïncasseerd worden. Zorg svp voor voldoende saldo op de rekening. We wensen iedereen een mooi en gezond tennisseizoen toe.
  • Vanaf volgende week woensdag 31 maart mag ons tennispark weer een uur langer open, tot 21:30 uur, doordat de avondklok later ingaat. Quint zal met de trainingsgroepen afspreken wat dat voor hen betekent.
  • Afgelopen zaterdag hebben we een succesvolle 'open dag coronastijl' gehad. Ondanks alle beperkingen waren de deelnemers enthousiast over de aanpak en de tennisclinics. In de ochtend was er een intern toernooi voor onze jeugd en parallel kennismakingstrainingen voor nieuwe jeugdleden. Een aantal jeugdleden hebben zich meteen aangemeld voor de serie van kennismakingslessen. ’s Middags waren er tennistrainingen/clinics voor senioren. De nieuwkomers hebben met veel plezier (opnieuw) kennisgemaakt met tennis en er hebben zich 18 seniorleden aangemeld als lid. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag, voorbereiding, publiciteit, inschrijving, gastvrouwen en -heren, aanbrengers nieuwe leden en natuurlijk het trainersteam.

Met sportieve groet,

Het TVS bestuur

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!