Nieuwe padelbanen

Dinsdag 27 december 2022

TV Seghwaert beschikt sinds april 2023 over 4 padelbanen. Bij binnenkomst in het park zie je als eerst ons Centrecourt van het Padelplein, de KASKON-Padel baan. Deze baan is een speciale panoramabaan; aan beide achterzijden staan er tussen de glazen panelen geen metalen palen, waardoor je een panoramisch zicht op het spel krijgt. Vanaf het terras van de kantine kijk je zo op de wedstrijd die hier gespeeld wordt.

Daarnaast beschikken we over nog 3 padelbanen. De banen liggen in een vierkant met een binnenplein, zodat alle banen goed toegankelijk zijn en er bovendien vanaf het binnenplein naar alle vier de banen gekeken kan worden. Er is dan ook een extra zitje gecreëerd op dit middenplein voor kijkers.

De padelbanen zijn net als de tennisbanen in de ClubApp te reserveren. Je reserveert de banen voor een uur, net als de tennisbanen. Padel speel je standaard met 4 spelers, dus zoek 3 medespelers en veel plezier! De hele maand april kan je als lid van TV Seghwaert tegen inleveren van je KNLTB-pasje een padelracket en -ballen lenen bij de bar. Kom het dus gerust eens proberen!

De officiële opening van de banen volgt op zaterdag 3 juni.

Spelregels

Voor wie niet bekend is met de spelregels van padel, is er hier een video met de basis instructies te vinden.

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!