Bestel jouw TPV Seghwaert clubkleding

Woensdag 6 maart 2024

TPV Seghwaert heeft een nieuwe samenwerking gestart met Sport Group Holland om het eenvoudiger te maken om onze leden en in het bijzonder onze competitieteams van kleding te voorzien! In goed overleg is gekozen voor een nieuw wedstrijdtenue van TPV Seghwaert, met een Navy-blauwe kleur voor shirt, jack en lange broek en een witte short of rok.

Daarnaast zijn we overgestapt op het binnen tennis steeds harder groeiende merk Indian Maharadja. Dit merk is kledingsponsor van dé Nederlandse toptennissers van dit moment: Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor, Tim van Rijthoven, Arianne Hartono, Merel Hoedt en Jasmijn Gimbrére. Ook onze trainers van Burgersdijk spelen al een tijd met grote tevredenheid in deze kleding.

Sport Group Holland heeft voor ons een eigen webshop ingericht waar alle kleding te bestellen is tegen speciaal gereduceerd tarief. https://tpvseghwaert.clubwereld.nl/

De kleding is online te bestellen, zowel individueel als voor een heel team. De bovenkleding wordt gratis bedrukt met ons TPV Seghwaert logo (en op de mouw komt het SGH logo).

Het is ook mogelijk om een eigen teamsponsor op de kleding te laten drukken. Voor een beperkte prijs per kledingstuk van €4,- voor een klein logo en €7,50 voor een groot rug-logo kunnen alle kledingstukken van logo’s worden voorzien. Je kiest zelf op welke kledingstukken je de sponsor wilt hebben. Het bedrukken kan in de webshop gelijk aangevinkt worden en het logo kan simpelweg in EPS of PDF worden aangeleverd via een e-mail aan SGH.

Het betalen van de kleding kan gelijk online in de shop via iDeal en de kleding wordt thuis afgeleverd!

Jeugdleden krijgen vanuit het all-in pakket hun shirt van de club en kunnen verdere kleding zelf bestellen. NB: het shirt hoeven jeugdleden dus niet via de webshop te bestellen.

Voor meer informatie over het bestellen verwijzen we naar de uitleg.

Wil je de kleding bekijken en/of passen?

We hebben komende weken meerdere pasmomenten:

Zondag 10 maart 15:00 - 17:00 uur

Donderdag 14 maart 20:00 - 22:00 uur

Zondag 17 maart 11:00 - 13:00 uur

Ook tijdens de clubkampioenschappen (16 tm 24 maart) zullen er mogelijkheden voor passen zijn.

We zouden het super vinden als we in de voorjaarscompetitie zoveel mogelijk teams in onze eigen clubkleding zien spelen!

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!