Najaarscompetitie Padel 2024

Datum & tijd 13 september t/m 13 oktober 2024
Doelgroep Alle leden die padelcompetitie willen spelen
Tennis of Padel Padel (senior)
Inschrijfgeld

Padel - €75,- per team incl. ballen

Contactpersonen en gegevens

TC padel: padel@tpvseghwaert.nl

Geen wintercompetitie
We hebben besloten om als vereniging niet mee te doen aan de wintercompetitie Padel. Wil je dit jaar dus nog competitie spelen, dan is de najaarscompetitie je laatste kans.

Loting
Als het maximale aantal teams bereikt is, zal er worden geloot. Je kunt op het inschrijfformulier eventueel een 2e keuze voor een speeldag aangeven. Teams die tijdens de vorige competitie zijn uitgeloot krijgen voorrang op hun voorkeursdag.

Wil je meedoen?
Schrijf je dan voor vrijdag 5 juli in via de inschrijfbutton.

Vragen?
Let op! Ons e-mailadres is gewijzigd. Je kunt je vragen mailen naar padel@tpvseghwaert.nl. 

Groeten,
Celine & Roy
Padelcommissie

Voorwaarden

  • De tennis- en padel competitie hebben overlappende speeldagen. Deelname aan beide competities is alleen mogelijk wanneer je op verschillende dagen speelt.
  • Een padelteam bestaat uit minimaal 4 spelers. De samenstelling maakt bij padel niet uit, alle combinaties zijn mogelijk. De minimale leeftijd om mee te doen aan de competitie is 15 jaar op vrijdagavond.
  • De kosten voor de padel voorjaarscompetitie bedragen 75 euro per team (onder voorbehoud van wijzigingen door de KNLTB) en zijn inclusief padelballen bij thuiswedstrijden. De kosten worden afgeschreven van de bankrekening van de teamcaptain.
  • Deelname aan de competitie is niet vrijblijvend. Inschrijven betekent de verplichting om de competitiebijdrage te voldoen en het opstellen van een volledig team van 4 personen op speeldagen, al dan niet met invallers. Zie het stroomschema van de KNLTB voor meer info.
  • Als het maximale aantal teams bereikt is, zal er worden geloot. Je kunt op het inschrijfformulier eventueel een 2e keuze voor een speeldag aangeven. Teams die tijdens de vorige competitie zijn uitgeloot krijgen voorrang op hun voorkeursdag.
  • De padelcommissie bepaalt de klasse indeling op basis van speelsterkte.
  • Vanwege de huidige bar bezetting kan een team worden verplicht om tijdens competitiedagen minimaal 1 keer een bar en/of keukendienst te draaien. Dit zal in overleg met de barcommissie worden besloten. De padelcommissie kan maatregelen treffen bij het niet voldoen van de bardienst zoals uitsluiting van een volgende competitieronde.
 

Meld je nu aan!

Schrijf je voor vrijdag 5 juli 2024 in via de onderstaande button