Terugblik 60+ clubkampioenschappen

Zaterdag 23 maart 2024

En toen was het lente. 

Althans de eerste drie dagen van de clubkampioenschappen 60+ die duurden van 18 maart tot en met 22 maart 2024. De weersomstandigheden hebben zeker bijgedragen aan het welslagen van dit toernooi, maar vooral de deelnemers hebben het toernooi gemaakt tot een succes. 54 mannen en vrouwen die 52 wedstrijden hebben gestreden om de felbegeerde handdoek. Zij deden dat met veel inzet en sportiviteit. 

Eén wedstrijd kon helaas niet doorgaan vanwege een blessure. De overige wedstrijden werden conform het geplande tijdstip afgewerkt. Opmerkelijk veel wedstrijden werden afgesloten met een tiebreak. Tenminste, als je niet tegen Ed Hedeman speelde.

De clubkampioenschappen 60+ werden vrijdagmiddag afgesloten met het uitreiken van de prijzen en het nuttigen van een hapje en een sapje.

De organisatie is gematigd tevreden met het aantal inschrijvingen. Het kan echter altijd beter. Zeker voor een toernooi waarvoor je geen inschrijfgeld betaalt en bovendien nog een gratis consumptie en wat lekkers aangeboden krijgt. Daarnaast claimt de wedstrijdleiding warme contacten te hebben met de directeur van Buienradar. Mooi tennisweer is dus verzekerd.

Wij zien jullie inschrijvingen voor volgend jaar nu al tegemoet!

Fred en Hans

Bekijk de foto's

 
 
 
 
 

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!