Nieuwsbrief september 2023

Zaterdag 2 september 2023

1.     Evenementen:

De 2e helft van het jaar zit weer vol met evenementen! 

  • t/m 10 september. Op dit moment zitten we midden in de Clubkampioenschappen voor de senioren. In zowel padel als tennis wordt inmiddels volop gestreden voor de bekende Clubkampioen '23 handdoeken. Volgende week zijn er ook wedstrijden voor de jeugd.
  • 2 september 10:00 - 13:00, open dag voor jeugdspelers. Hebben jullie nog vriendjes, klasgenootjes, neefjes of nichtjes die willen weten of tennis of padel iets voor hen is? Meld ze dan aan via de website van TPVS en kom langs.
  • 2 september 15:00, Torneo Sportivo. Een middag met darts, tafeltennis, tennis en padel in een Italiaans sfeertje.
  • 14 september t/m 15 oktober: KNLTB Najaarscompetitie. Diverse teams voor tennis en padel zijn ingeschreven voor de najaarscompetitie. Succes voor alle teams en ga je favoriete team aanmoedigen.
  • 13 oktober is er een toernooi voor de mensen van het onderhoud, van 13:00 tot 18:00 uur.
  • 21 oktober: Wijntoernooi. Het beruchte toernooi van het najaar dat altijd snel volloopt! Inschrijving is nog niet geopend!
  • 27 oktober of 2 november start de Laddercompetitie weer. De datum is afhankelijk van het verloop van de Najaarscompetitie.
  • 11 november: Themafeest voor de jeugd, ter afsluiting van de competitie. Hier mogen alle jeugdleden aan deelnemen.
  • 26 november: Ouder-Kind-Pepernotentoernooi, toernooi waarin ouders/begeleiders het samen met de jeugd opnemen tegen elkaar. Daarna maken we er een gezellige dag van.

Wij zijn er trots op dat we zoveel evenementen organiseren, maar er is nog genoeg ruimte voor andere initiatieven. Dus als je interesse hebt om een sportief of recreatief evenement te organiseren op de vereniging, neem dan contact op met ons. Dat kan door een mail te sturen naar: evenementencommissie@tvseghwaert.nl.

2.     Gescheiden ‘afval’ inzamelen:

Graag willen we iedereen verzoeken om de blikjes en flesjes in de juiste bakken te deponeren. Er zijn bakken voor statiegeldblikjes en -flesjes, bakken voor weggooiplastic én bakken voor restafval. Binnenkort komen op het ‘padelplein’ nieuwe bakken voor deze inzameling; de huidige bakken vangen te veel regenwater…..

3.     Padellessen:

Zoals inmiddels wel algemeen bekend zal zijn, word gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om padellessen te volgen. En nu is het ook mogelijk om op dinsdag lessen te nemen! Schrijf je in via de website van TPV Seghwaert of rechtstreeks op Burgersdijktennis.

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!