Nieuwsbrief juli 2024

Zondag 4 augustus 2024

Evenementen

Open toernooi:
Dit jaar staat het open toernooi in het teken van de Post Olympische Spelen. Het clubgebouw wordt omgetoverd tot een echt Holland Huis en de hele week zijn er, naast alle wedstrijden ook hele leuke side events zoals een Silent Disco, een Quizavond, de welbekende loterij en natuurlijk een BBQ met karaoke. En moet je op zaterdag 24-8 spelen dan kan het zo maar gebeuren dat je voor de lens van een internationale topfotograaf komt. Wie...... dat houden we nog even geheim. Wel kunnen wij verklappen dat hij nu bij de Olympische Spelen is.

Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd. Zo zullen er van maandag t/m donderdag verse warme maaltijden worden aangeboden uit een Olympische Keuken. En worden er de hele week extra lunch broodjes aangeboden.

Heb je je nog niet ingeschreven? Dit kan nog t/m 13 augustus via toernooi.nl

Winter Challenge:
De Winter Challenge is een nieuwe, flexibele interne competitie voor padel en/of tennis die we bij TPV Seghwaert gaan introduceren!

De competitie duurt twee keer 8 weken. In deze periode spelen deelnemers ongeveer elke twee weken een dubbelspel. Dit zorgt voor regelmatige activiteit en betrokkenheid, zonder de druk van een volledige wintercompetitie. (De winter challenge is geen officiële KNLTB competitie en heeft hierdoor geen invloed op je KNLTB rating)

Wat maakt de Winter Challenge zo aantrekkelijk? Het flexibele schema stelt alle leden in staat om hun deelname af te stemmen op hun eigen agenda, met de keuze om aan één of beide rondes mee te doen. De poule-indeling, gebaseerd op de actuele KNLTB rating van de spelers en indien nodig aangepast door de commissie, zorgt voor gelijkwaardige en uitdagende wedstrijden.

Hierdoor blijven de wedstrijden spannend en leuk. Daarnaast biedt de Winter Challenge een geweldige gelegenheid voor zowel de padellers als tennissers om tijdens de wintermaanden actief en competitief te blijven spelen, wat voor extra plezier en betrokkenheid zorgt.

Doe mee aan de Winter Challenge en geniet deze winter van een leuke, uitdagende en flexibele competitie! De Winter Challenge zal van start gaan na de najaarscompetitie. Exacte details en datum wordt later bekendgemaakt.

Het wijntoernooi op zaterdag 7 september:
Het thema is Frankrijk. Het toernooi staat garant voor een dag vol sportiviteit en gezelligheid. Deelnemers kunnen zich inschrijven in teams van 6 tot 8 personen. Of je nu een fervent tennisser bent of juist een padel-liefhebber, het wijntoernooi biedt voor ieder wat wils.

Na een dag vol sportieve inspanning is het tijd om te ontspannen. We sluiten af met heerlijke wijnen en goedgevulde borrelplanken, helemaal in Franse stijl.

Dus, markeer 7 september 2024 in je agenda en doe mee aan het Wijntoernooi. Vorm een team, speel leuke wedstrijden en proost op een geslaagde dag in Franse stijl.

jaarafsluiting 2024

Pilot - extra padeltijd in de weekenden

De komende periode is er in de weekenden extra gelegenheid om padel te spelen. Zowel op zaterdag- als op zondagavond kan er tot 21.30 uur gespeeld worden. De kantine zal niet standaard geopend zijn.

Graag wel reserveren ook al zijn er weinig banen bezet, zodat duidelijk is wanneer we het park kunnen sluiten (en eventueel de verlichting aan moeten doen).

Beschikbaarheid banen tijdens het Open Toernooi (17-25 augustus)

Tijdens ons open toernooi zullen er doordeweeks vanaf 1700 uur en in het afsluitende weekend overdag zeer beperkt banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.

Piekuren

De Standaard Piekuren zijn:

Tennis
Maandag t/m vrijdag 19.00 – 22.00 uur
Zaterdag 9.00 – 11.00 uur

Padel
Maandag t/m vrijdag 18.30 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag 8.30 – 12.30 uur

Tijdens piekuren kun je niet met twee personen afhangen, mag je voor maximaal 1 introducee afhangen en is het niet de bedoeling dat je twee keer achter elkaar reserveert.

Introducees

Speel je tennis of padel met 1 of meer introducees reken dan eerst af bij de bar!

Just Zoetermeer Cup

TPV Seghwaert is de trotse winnaar van de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse Cup!

De loting had bepaald dat zaterdag TPV Seghwaert tegen TV Dekker en ALTV tegen TP Buytenwegh zouden spelen. We wonnen zaterdag van TV Dekker en mochten zondag met TP Buytenwegh strijden om de wisselbeker. Na een spannende strijd is TPV Seghwaert de nummer 1 van dit jaar!

De beker heeft inmiddels een mooi plekje in ons clubhuis, zodat we hem een jaar lang kunnen bewonderen.

Volgend jaar gaan we graag de strijd aan om te proberen deze titel te prolongeren. ALTV bedankt voor de organisatie!

Dank aan Tom en Max voor alle inspanning een fantastisch TPV Seghwaert team bij elkaar te brengen en dank aan alle TPV Seghwaert deelnemers voor inzet en enthousiasme. We kijken terug op een zeer geslaagd weekend.

 
 

Vrijdagavond RoVera Laddercompetitie

Weten jullie dat:

  • Er 86 leden ingeschreven staan bij tennis maar dit ook combineren met padel.
  • Er 99 leden ingeschreven staan bij padel maar dit ook combineren met tennis.
  • Er 156 leden totaal voor de laddercompetitie staan ingeschreven.
  • Wij dit jaar al 35 nieuwe ladderleden hebben mogen verwelkomen.
  • De gemiddelde leeftijd bij tennis 58 jaar is en bij padel 48 jaar.
  • De jongste deelnemer bij padel 21 jaar is.
  • Dat wij na de wedstrijden met z’n allen gezellig een drankje drinken en Fred zorgt dat wij perfect klaargemaakte gratis snacks krijgen.
  • Dat jong en oud, beginner of gevorderde lopende het seizoen van harte welkom zijn en je geen maatje nodig hebt omdat je individueel wordt ingedeeld.
  • Je alle informatie op de link: Laddercompetitie kan vinden.

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Nieuwsbrief augustus 2024

evenementen, extra padeltijd weekend, participatiemaatjes van Piëzo, Mr. Fillet Open Toernooi, piekuren

Programma Mr Fillet Open Toernooi bekend

Het programma van het Mr Fillet Open Toernooi is bekend; het word weer een week vol spannende wedstrijden en heel veel side events!

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!