Nieuwsbrief eind september 2023

Woensdag 20 september 2023

Waterplassen op de padelbanen

Nu de zomer op z'n einde loopt en het weer onstuimiger wordt, willen we graag extra aandacht vragen voor dat er, als er waterplassen op de padelbanen staan, net zoals bij de tennisbanen, niet gespeeld kan worden. Je moet in dat geval van de baan af en wachten tot de plassen weg zijn voor je weer verder mag spelen. Dit is voor het behoud van onze banen (en ook rackets en ballen), dus we vragen jullie vriendelijk hier rekening mee te houden.

Padel wintercompetitie

De Technische Commissie (TC) onderzoekt momenteel de mogelijkheid voor TPV Seghwaert om hieraan mee te doen. In principe wordt deze competitie alleen gespeeld op binnenbanen, maar de TC onderzoekt of we voor het spelen op buitenbanen dispensatie kunnen aanvragen. De TC is in contact met de KNLTB hierover. 

Glow in the Dark Padel toernooi

Enkele leden zijn bezig met de voorbereiding van een Glow in the Dark Padel Toernooi voor junioren en senioren. Junioren kunnen vanaf 17:00 uur spelen, zullen daarna eten en hebben tot slot nog een avondactiviteit. Als de junioren hebben gespeeld, zijn de senioren aan de beurt om ook te spelen op de Glow in the Dark banen! Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, kunnen we het toernooi uitbreiden naar de tennisbanen.  Zet 11 november vast met potlood in je agenda, zodat je kunt inschrijven zodra er meer bekend is. 

Sponsoren gezocht

Voor Padelbaan 2 zoeken we nog één of meerdere sponsoren! Ken je iemand met interesse of ben je zelf geïnteresseerd? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen van 2023 zijn inmiddels weer voorbij. Het waren twee mooie weken met veel winnaars.
De nummers 1 kregen weer de felbegeerde handdoek (verzorgd door onze sponsor Digitalli), dit keer met TPV Seghwaert, en de nummers 2 een 2nd best washandje. 

De volledige lijst met winnaars bij de senioren kun je hier vinden. 
Een verslag van de Clubkampioenschappen 55+ is op 3 september al gepubliceerd. 

Bij de Jeugd waren er de volgende winnaars:

Oranje: Clubkampioen Dani Harteveld, nr. 2 Pascal Ludeking
Groen: Clubkampioen Bram Roodenburg, nr. 2 Daan Roodenburg
Geel: Clubkampioen Nick Alphenaar, nr. 2 Thijn van Vliet

Naar alle verwachting worden de Clubkampioenschappen in 2024 georganiseerd in maart. De padelbanen zijn nu klaar en er komt zo iets meer spreiding in onze eigen toernooien. Zo heeft iedereen extra snel een nieuwe kans!

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!