Ladderkampioenen gehuldigd

Woensdag 29 maart 2023

Vrijdag 24 maart was de laatste avond van de laddercompetitie van dit seizoen. Aan het eind van de wedstrijden zijn de bekers en medailles aan de winnaars uitgereikt.

Bij de dames is Bea kampioen geworden en zijn Mary als tweede en Nicolette als derde geëindigd. Bij de heren werd Jacco kampioen en behaalden Arno de tweede en Johan de derde plaats.

Ben je benieuwd naar de volledige eindstand? Deze vind je hier op de website.

In totaal hebben er het afgelopen seizoen 74 leden in wisselende samenstelling deelgenomen. Na afloop was er altijd gelegenheid om gezellig met de groep onder het genot van een drankje en een 'gratis' snack na te praten. 

Schrijf je ook in voor de ladder!

Vanaf 23 juni starten we weer  met de nieuwe laddercompetitie, waarvan de eerste periode loopt van eind juni tot eind november.

Wil je ook, zonder verplichting om elke week te komen, vanaf 23 juni aanstaande gaan deelnemen aan de gezellige laddercompetitie? Je wordt dan wekelijks opnieuw ingedeeld in dubbel of mixed op jouw niveau.

Schrijf je éénmalig in via laddercompetitie@gmail.com. Zet in de mail je voor- en achternaam, je telefoonnummer, de speelsterkte en of je man of vrouw bent.

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!