Kun jij helpen achter de bar?

Woensdag 14 juni 2023

Beste allemaal,

We hebben momenteel helaas veel problemen om de barbezetting vol te krijgen. Het kan daardoor voorkomen dat de bar vaker gesloten is de komende periode.

Vind je dit jammer en zie je kans om een keer een bardienst op te pakken? Super fijn! Geen zorgen, je zit niet meteen wekelijks eraan vast, we zijn al geholpen als je een keertje in wilt springen.

Je kunt in de Seghwaert mobiele app onder dienstenplanning zien welke bardiensten nog beschikbaar zijn en daar inschrijven. Een reguliere dienst is maar 3 uurtjes. 

Heb je nog nooit bardienst gedraaid? Geen probleem! Stuur na het plannen van jouw eerste bardienst even een berichtje naar barcommissie@tvseghwaert.nl en we zorgen dat er iemand aanwezig is om een uitleg te geven.

We vragen iedereen om begrip wanneer iemand achter de bar niet weet hoe iets te bereiden. Probeer diegene vooral op weg te helpen.

Barcommissie en bestuur TVS

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!