Aandacht voor het padelplein en bar- en keukenmedewerkers gevraagd

Maandag 4 september 2023

Padelplein

We hebben schitterende nieuwe padelbanen gelegen rond een gezellig padelplein. Wil je svp meehelpen dit plein gezellig en netjes te houden, door kopjes, glazen etc. terug te brengen naar de bar, alle afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren en hier niet te roken, dat is alleen toegestaan op de rookplek naast het clubgebouw achter de blauwwitte tent. Dank voor ieders medewerking.

Bar- en keukenmedewerkers gevraagd

Wil jij deel uitmaken van een bruisende tennis- en padelgemeenschap en bijdragen aan onze vereniging? Word dan een van onze gewaardeerde barvrijwilligers! Samen met de andere vrijwilligers zorg je voor een gezellige sfeer in ons clubhuis, waar leden en gasten samenkomen na tennis- en padelwedstrijden. Je krijgt de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, je barvaardigheden te ontwikkelen en te helpen tijdens leuke evenementen. Bovendien draag je bij aan het succes van onze vereniging. Word ook vrijwilliger en steun onze vereniging!

Als barvrijwilliger bij onze tennis- en padelvereniging kun je flexibel je bardiensten inplannen, variërend van 1x per maand tot een paar keer per week. Inschrijven kan direct via de Dienstenplanner in de TPV Seghwaert app (Dienstenplanner staat net boven de Tennisbaan reserveringen). Open de Dienstenplanner, zoek de openstaande diensten, de groene rondjes en schrijf je in voor de gekozen dienst. Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens competities, toernooien en evenementen de keukendienst op je te nemen. We bieden een vergoeding van 3 euro per uur, 2 consumpties per bardienst en ondersteuning bij het behalen van een VAS (Verantwoord Alcohol Schenken) certificaat.

Ga naar het inschrijfformulier

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!